12 juli 2019

Zomervakantie programma BSO De Kunstenmakers

Beste ouders / verzorgers,

Nog 1 weekje en dan begint de zomervakantie alweer!
TeQ (de mascotte van de SWK-groep) heeft op de planeet esweekA heel wat bijzondere dingen gedaan: sterren schieten, ruimtestof happen, met een telescoop naar de aarde turen, de ruimtedans…In de ruimte voetballen is me nooit gelukt, maar ik heb inmiddels al heel veel potjes voetbal op aarde gespeeld!

Op aarde heb ik nog veel meer leuke dingen gedaan: ik ging in de winter in korte broek naar school, ik heb een gebakje gegeten zonder mijn handen te gebruiken en ik heb een hele dag achteruit gelopen!’

‘Ik heb een lijst gemaakt met 100 dingen die ik graag eens wil doen.
Wil jij me helpen om dingen van mijn bucketlist weg te strepen?’

Tijdens de zomervakantie gaan we je op de BSO helpen heel veel activiteiten van deze bucketlist te doen.
En je kunt natuurlijk ook thuis veel plezier maken.
In het vakantieboekje zie je de bucketlist van teQ en je maakt je eigen lijstje.
Ook is er plek om de lijstjes samen met je familieleden in te vullen!

Er is voor alle kinderen een vakantieboekje, deze worden op de groepen uitgedeeld.

Daarnaast organiseert Kinderopvang BijDeHand ook dit jaar weer de BijDeHand zomerspelen.
Dit jaar zijn de zomerspelen voor de Uit de Kunst groepen op dinsdag 23 juli. Alle kinderen dienen die dag om 8.15 uur aanwezig te zijn. De bus naar TOS (bij Ahoy) vertrekt namelijk al om 8.30 uur. De kinderen van de Kwasten gaan op donderdag 25 juli naar de beachvolleybal velden hier in Nesselande. Zij dienen die dag om 9.00 uur aanwezig te zijn.

Hierbij per afdeling het zomervakantieprogramma:
Digitale aanvulling zomervakantie programma Kwasten 1-4

Digitale aanvulling zomervakantie programma Kwasten 5-6

Digitale aanvulling zomervakantie programma UDK1-3

Digitale aanvulling zomervakantie programma UDK4-5

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne, zonnige en gezellige vakantie!
Team BSO De Kunstenmakers